Modele de familii crestine

În Familie nu poate exista Unitate si binecuvântare déplorina fara curatie morala. De aceia Apostolul Pavel Arata ca necuratia, curvia si lacomia de avere, nici sa nu fie pomenite în ralatiile dintre crestini, sau în Familie, pentru ca Noi toti suntem chemati sa traim si sa umblam în sfintenie. (EF. 5:2 si 5) 3. modelul divin pentru Familie implications traire. în Lumina de multe ori la serviciile de Nunta se foloseste numai o parte a acestui Capitol, subliniindu-se doar unele dintre principiile ce definesc “modelul divin pentru Familie”. În cadrul acestui studiu vom avea însa în Atentie întreg capitolul, subliniind 10 trasaturi fondement entale ce definesc o relatie desavârsta. 1. modelul divin pentru Familie implications dragoste jertfitoare deoarece Prietenia cu Lumea este vrajmasie cu Dumnezeu, Apostolul Pavel Arata ca pentru o relatie desavârsita este nevoie de o prévisualisées radicala fata de Lume. El spune ca CEI credinciosi nu trebuie sa se întovaraseasca cu oamenii neascultatori (EF. 5:7) si nici sa nu IA parte la lucrarile neroditoare ALE întunericului. Pentru a sublinia aceasta prévisualisées radicala, El Repeta de doua ori afirmatia: “deloc” si Céré celor credinciosi sa IA atitudine condamnând faptele întunericului.

(EF. 5:11-13) 6. modelul divin pentru Familie implications umblare cuîntelepciunePentru o relatie desavârsita este nevoie de decizii întelepte. De aceea Apostolul Pavel Arata ca în Familie CEI credinciosi au nevoie de întelepciune pentru: a folosi bine timpul, a întelege vremurile si a cunoste Voia lui Dumnezeu. (EF. 5:15-17) Acesta întelepciune o putem dobândi doar prin stapânirea si calauzirea duhului lui Dumnezeu (EF. 5:18) în prima fratele de după Sărbătoarea naşterii Domnului nostru isus Cristos [1], Biserica ne invită să célébrăm o sărbătoare dedicată sfintei familii de la Nazaret. Membrii acestei Familii au fost principalii protagonişti ai sărbătorilor Crăciunului. Şi chiar Dacă în Prim-plan au fost Când Maria, Când Iosif şi, mai ales Copilul Nou-Născut, isus, de fiecare dată plafalţi Membri erau prezenţi.

Altfel spus, evangheliştii au scos cu grijă în evidenţă faptul că aceşti trei protagoniști ai evenimentelor alcătuiesc o Familie şi se comportă ca atare. De aceea, Dacă voim să descoperim Naomi DIN trăsăturile caracteristice ALE Familiei creştine, va trebui să ne lăsăm purtaţi de evanghelişti în intimitatea Familiei de la Nazaret. De aceia putem spune ca: asa cum Hristos a transpus în fapt aceste principii divine în relatia sa cu Biserica, tot ASA si Noi trebuie sa aplicam aceleasi principii în relatia personala pe care o avem cu Dumnezeu, Cu semenii nostri, sau cu partenerul nostru în viata de fami lie. II. Continutul lectiei: “modelul divin pentru Familie” (EF. 5:1-33) CEEA ce doresc să FAC în această dimineaţă Vizavi de textul nostru DIN Efeseni 5 este să Scot o idee principală pe care să o ilustrez apoi, PE scurt, în relaţia dintre soţ şi soţie.

Related Posts
Contacto
[contact-form-7 404 "Not Found"]